tiistai 18. syyskuuta 2012

Matti Lindholm - median monitaituri

Kunnallisvaalit ovat kohta jo ovella. Keskustelu käy kuumana ja ehdokkaat haalivat itselleen huomiota medioissa. Tänä vuonna sosiaalisen median merkitys nousee korkeammalle kuin koskaan ennen! Matti Lindholm, median moniammattilainen, on lähdössä kisaamaan Kouvolassa vaaleissa kokoomus-ehdokkaana. Tältä pohjalta lähdimme ottamaan Matille hieman kampanjakuvia.

Kun joskus voi palaset loksahtaa kohdalleen, niin viime sunnuntaina todellakin loksahti! Pitkin viikkoa jatkuneen epävakaisen, syksyä enteilevän, sään vuoksi saimme kuvauspäivään saakka jännittää kelejä. Viikon päätteeksi en ollut uskoa todeksi silmiäni sunnuntai-aamuna kun auringon säteet kutittelivat minua hereille.. eihän vaan.. täällä... PAISTA AURINKO, KYLLÄ!

Valokuvaajille ja muuten kuvien toteutuksesta kiinnostuneille: Kaikissa kuvissa on käytetty yhtä salamaa 60cm x 60cm softboxin läpi ammuttuna lukuunottamatta kuvaa jäähallin sisäpuolella, missä on pääsalaman avecina ammuttu salama myös kohteen takaa antamaan lisää tunnelmaa kuvalle. Yhtä salamaa on käytetty pääasiassa hektisen aikataulun vuoksi. 

Kunnallisvaalikuvissa oli tarkoitus tuoda esiin ympäristön muodossa kouvolalaisuutta sekä ottaa vaikutteita Matin ammateista sekä ajatuksista. Kuvauspaikoiksi sovimme:
- Kouvolan jäähälli / Pesäpallostadium
- KyAMK-kampus
- Kasarminmäen tiilialueen
- Hansakeskuksen edusta
- Kaupungintalo

Ja pitemmittä puheitta muutama kuva nautittavaksi :-)









Behind the Scenes vol 1.


Behind the Scenes vol 1.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

T:mi Daniel Levi
Y-tunnus 2434157-1
ALV.REK.