maanantai 3. syyskuuta 2012

Asiat tykkää että ne hoidetaan.

Niin. Asiat tykkää että ne hoidetaan. Eikö ole ytimekäs lausahdus? Näin taipuu tamperelaisen kaupunginvaltuutetun, Harri Airaksisen, slougan.

Harrin kampanjapäällikkö otti taannoin yhteyttä. Harri on lähdössä jälleen kisaamaan kunnallisvaaleihin ja kampanjamateriaaleja pitäisi uudistaa kuvapankkia myöten tähän päivään. Mielenkiintoinen tarjous johon luonnollisesti tartuin kiinni.

Kuvauspäivänä Pekka oli tilannut poutaa, joten sääolosuhteet antoivat kivasti myöten (vähän jopa liiankin hyvin - Harrilla taisi kolmen tunnin ulkonakuvaamisen jälkeen kasvot värjäytyä siihen malliin, että aloe veralle tuli varmasti käyttöä illalla). Koska kyseessä on kunnallisvaalit, niin päätimme tuoda etenkin Tamperelaisuutta esiin kuvissa. Tällä perusteella päätimmekin kuvauspaikoiksi, mm. Ratinanrannan uuden kauniniin rantabulevardin, Laukonsillan, Teknillisen Yliopiston ja Hervannan business-lähiöitä. Alla muutama maistiainen kuvaussetistä.










Näitä kuvia saatette nähdä lähitulevaisuudessa lehdistä, flaiereissa, esitteissä ja bussien kyljistä Tampereella.

Ja tamperelaisille.. Jos teillä ei ole vielä selkeää kunnallisvaaliehdokasta, niin klikkaamalla TÄTÄ pääsette tutustumaan Harrin ajatuksiin ja mietteisiin. Sanoisinko, että varsin hieno ehdokas! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

T:mi Daniel Levi
Y-tunnus 2434157-1
ALV.REK.